torsdag 25 juni 2020

Bargello

För någon vecka sedan blev jag klar med denna Bargello, present till min svägerska som fyllde 75 år i slutet på maj. Hon hade tänkt ställa till med en stort kalas för barn, barnbarn och barnbarnsbarn och övrig släkt, men därav blev intet, men det hindrade inte mig från att sy klart kvilten. När min bror fyllde i måndags träffades vi (med behörigt avstånd) i deras fina  trädgård för ett litet firande och då passade jag på att ge min svägerska hennes present. Batiktygerna till framsidan har jag köpt på Skärmstugan hos Gunn här i Helsingborg, baksidan är tyg från Annas Batik, mönstret köpte jag för några år sedan i en dansk butik. Storlek ca 110x165 cm.
När det gäller mina log cabin block är det lite stiltje på den fronten, När jag hade sytt 20 st och när  jag lade ut dem tyckte jag att de vita fälten är för dominerande.


Såg då ett annat mönster på en log cabin quilt som jag sparat ner, ska försöka bli färdig att sy några block för att se om jag skulle bli nöjdare med de!

Men just nu är det för varmt för att sy, har blivit känsligare för dessa höga temperaturer, så jag håller mig helst i skuggan eller inomhus dagtid.

Kram Catarina


7 kommentarer:

Kerstin sa...

Underbart läker Bargello! Spännande med din Log cabin kvilt.
Kram Kerstin

Annika sa...

Vilken Bargello. Tycker om dina log cabin block, milda och fina i färger. Kram Annika

Katarina sa...

Tjusig bargello, härliga färger! Skoj att log cabin kan varieras så pass mycket. Ska bli roligt att se vad du sen bestämmer dig för. Kram Katarina

RandiT sa...

Vakker bargello! Og log cabin er og blir en favoritt, nesten samme hvordan en legger det så er det noe ekte og flott ved det.

Gunilla sa...

Vilken fin bargello du sytt till din svägerska! Lyllos hon :-)
Ser fram emot vilken lay out det blir på dina log cabin block.
kram i värmen

Gudrun sa...

Så vacker bargello!!Underbar.jag är så spänd på hur du fortsätter med log cabin blocken!!Lycka till och kram!!

Birthe Marie sa...

Så vakker bagello! En fantastisk gave til din svigerinne!
Log Cabin quilten blir også flott og spennende å se hvorda du vil ha den. Lykke til! :-)