måndag 3 november 2014

Ej nysydda quillows

Varken under veckan som gick eller under helgen har det blivit något sytt, men det finns ju en del som gjorts under årens lopp och därför tänkte jag visa två stycken Quillows som jag sydde för några år sedan. För er som inte vet vad en Quillow är skulle man kunna säga att det är en quilt som man kan vika ihop och stoppa i ett örngott som är fastsytt på quiltens baksida.

Den första bilden är en Quillow som jag sydde till min superhärliga svägerska Birgitta när hon fyllde 65. Mönstret är Frienship Star.
Så här ser den ut när den är ihopvikt!

 Den andra bilden är en Quillow som jag sydde till mig själv av tyger som jag fick av Runtäckets medlemmar i Täby när jag flyttade till Helsingborg. Mönstret kallas Disappearing Nine Patch.

Och så här ser den ut ihopvikt!
En massa härliga blåa tyger fanns det i den här trevliga plåthinken från Runtäcket. Idag förvarar jag stadkanter i den.Idag är det Visa och Berättamåndag hos Bambisyr/Eva J, som precis har kommit hem ifrån en underbar vecka i USA där hon besökt en stor Quiltutställning i Houston och därför länkar jag till hennes BloggKram Catarina

6 kommentarer:

evaj sa...

Underbara quiltbilder du INSPIRERAR oss med idag Catarina!!Tack för du länkar dem till Visa och Berätta måndag!!Bambikram

Kerstin sa...

Underbara quillows som tål att tittas på många gånger!
Kram

Pumlans flitiga fingrar sa...

Jättemysiga Quillows du sytt!

Eliot syr sa...

Jättetrevliga dina quillows. Jag vann faktiskt en sådan på vår förra utställning. Kram och trevlig syvecka.

Quilt och Söm sa...

Vilka fina alster du visar här, och kul att du visar stjärnblocket ensamt och tillsammans då ser man så tydligt vad fint det blir när man sätter dom samman.
Kram Heléne

Annika sa...

Så fin den är. Kram Annika