fredag 2 februari 2018

Gran Canaria

Igår kväll kom vi hem efter 14 dagar i Playa del Ingles på Gran Canaria och som vi gjort några gånger bodde vi på  Sunwing Atlantic View, ett s k "Vuxenhotell". 

Den här gången hade jag bestämt att inte spela golf utan bara ta det lugnt (mannen däremot spelade  8 rundort). Hotellet har ju SPA, gymlokal och 6 dagar i veckan vattengympa och vattengympan utnyttjade ett flertal gånger, beställde även klassisk massage, som var jätteskön. Tillbringade också ganska mycket tid vid poolen.

Vi gjorde även några utflykter, eftersom vi hade bil blev det ju lättare för då kan man ju åka vart man vill och vi var bl a till Puerto de Mogan, Meningen var att vi också skulle åkt till Las Palmas, där jag tänkt besöka en Quiltaffär, men jag drog på mig en kraftig förkylning och dessutom började det bli sämre väder de sista dagarna vi var där, regn och temperaturen sjönk till mellan 15-17 grader.

Lite handarbete hade jag med så det blev lite sytt när jag var för mig själv, hade också laddat ner böcker, både för att läsa och lyssna på.

När man, som vi, varit så många gånger på samma ställe blir det inte att man tar så många foton, men här kommer i alla fall några:


Strandpromenaden i Meloneras/Maspalomas, med massor med trevliga barer, restauranger och affärer!

Här har jag vridit kameran åt andra hållet och här kan man gå nere i vattenbrynet nästan ända till San Augustin!


Väldigt behaglig värme.

 Här äter vi Sjötunga Walevska på restaurang Reno!
Jag tog med mina hexagoner och sydde på (tar ju inte så stor plats i bagaget), vad det kommer att bli har jag inte bestämt än.

En kväll gjorde vi besök på restaurang Estepada (kan rekommenderas) och det är en Entrecote som ligger på tallriken!


När jag tog mina promenader gick jag ofta in en sväng Yombo Comersial och där fanns ett trevligt konditori Cafe de Paris.

Utsikt över Maspalomas golfbana och havet!


Så här så det ut när regnet drog in över oss.

Kram Catarina

9 kommentarer:

sytanten-Gunilla sa...

Härlig resa med fin avkoppling för dig!

Anonym sa...

Hi Catarina what a wonderful trip away love your pics xx

Annika sa...

Så härligt att komma bort från regnrusket ett tag. Kram Annika

RandiT sa...

En riktig avslappende ferie er godt og det var fine bilder du viser. Hexiene dine ser jo søte ut så spennende hva det blir av dem :)

Giggilina sa...

Så härligt ni verkar ha haft det
viktigt med lite avbrott från det vanliga!
kram

Katarina sa...

Låter härligt med skön avkoppling! Otur med dåligt väder och därtill förkylning. Krya på dig! kram Katraina

Gudrun sa...

Så härlig resa,då har du en fin ansiktsfärg kan jag tro:-))
kram gudrun

Kerstin sa...

Härlig semester du/ni haft! Så skönt att bara koppla av och njuta. Hoppas du snart är bra från din förkylning. Kram Kerstin

Lappeklipp sa...

Ni ser ut att ha haft en riktigt skön semesterresa. Fina hexagoner du har på gång där, spännande att se vad du gör av dem sen!!!