lördag 15 mars 2014

Syfestivalens inköp

Idag åkte jag ner till Malmö för att besöka Syfestivalen. Solen sken men det blåste riktigt ordentligt, SMHI hade lagt ut en klass 2 varning och många av tågen stod stilla på förmiddagen men det berörde ju inte mig då jag åkte bil ner. Mycket folk var det och lite köer uppstod när jag skulle betala inträdet och även till garderoben var det kö.

Träffade på en del bekanta, men det roligaste var att jag träffade på Annika Kesselmark från Karlskrona, har ju bara haft kontakt med henne via en gemensam lista på nätet men aldrig träffat henne IRL, men hon kände igen mig och vi hade en mycket trevlig pratstund över en fika i caféet.

Det här fick jag med mig hem, raden till vänster är batiktyger, 6 st á 50 cm på hel bredd som jag köpte hos Anna Batik (en ny bekantskap för mig) nederst en plastmall och pappmallar hos Åsa, Quilt Passion, överst till höger 2 st 30-bitar hos Quilthjärtat, som ska vara till bindingen på ett UFO och nedanför 6 st FQ hos Maria Bussler.Jag var även och provsydde på en Husqvarna Opal, men där skulle en ny modell komma ut om en månad som kan vara intressant.


Kram Catarina


8 kommentarer:

Bibbi sa...

Hur mycket man än har hemma så följer det med en del hem när man är på mässan! Att prova en ny symaskin kan vara lite lurigt det... dyrt kan det bli fast roligt förstås!
Här har vi också eländigt väder och det blåser ruskigt hårt! Så bra att du kom hem ordentligt!
Kram

evaj sa...

Vilken dag du haft!!!Ikväll sover du säkert gott om det inte börjar blåsa igen...Kramis

Kerstin sa...

Vilka härliga inköp du gjort!
Och visst är det kul att träffa likasinnade!
Kram Kerstin

Karin E sa...

Visst är det härligt att besöka symässor, jag var där i fredags och ska dit igen i dag så det blir säkert en del inköp till. Det var så mycket folk hos Annas batik så idag ska jag gå dit. Bussler & Bussler missade jag helt.
Kram Karin

Immi sa...

Visst var det en trevlig mässa, även för mig slank det ner lite tillbehör till quilt:O)) Synd att vi inte såg varandra..Kram Immi

Katarina sa...

Härliga inköp du fick med dig hem! Ska bli mer handsömnad ser jag:-)) Visst är det kul att komma ut och träffa likasinnade, och så lyckat att du och Annika träffades! kram Katarina

Edith sa...

Alltid roligt med nya tyger!

Annette sa...

Alltid kul med Syfestivalen, spännande inköp och nya möten.
Må så gott