söndag 17 april 2016

Besök hos Glostrupskviltarna

Igår var vi 27 medlemmar från Gåsakviltarna som gjorde en bussutflykt till Glostrup i Danmark för att besöka vår vänförening där. Bussen utgick från Ängelholm och gick via Helsingborg och Landskrona för vidare färd över Bron. Först åkte vi till Lyngby och till Speich Design, där vi blev väl mottagna med gott kaffe och tilltugg och blev undervisade i ett nytt mönster som de gett ut. Sedan var det bara att gotta sig i alla fina tyger som de har och de flesta hade en kasse med sig innan det var dags att fortsätta till Glostrup.

Efter att ha välkomnat oss satte vi oss till bords och blev serverade "dejliga smörrebröd" och det serverades både vin, öl och vatten, bara att välja. Vi hade sytt Vårfåglar, från Rikstäckets hemsida som vi delade ut till våra danska vänner och de blev populära. När vi hade druckit kaffe med goda tillbehör, hade vi Visa och Berätta.

Vid 17-tiden var det dags att sätta sig i bussen för färd tillbaka till Skåne och alla hade sina ID-handlingar med sig och alla kom hem som de skulle.


Speich Design Resten handlar tyg medan vi dricker kaffe och blir undervisade

SmörrebrödKakorna
Walldorfdockor

Tyginköp


Kram Catarina

5 kommentarer:

Gudrun sa...

Ser riktigt trevligt och gott ut!!!
Lycka till med de fina tygerna och mönster du köpt.
Kram Gudrun

Karin E sa...

Så härligt med utfärd till Danmark och det ser väldigt gott ut med smörrebröd och annat. Turen går snart till Dagmarquilterne, det ska bli trevligt. Kram Karin

Kerstin sa...

Ser ut som att ni hade en mycket trevlig utflykt. Och mycket gott att äta.
Och vilka härliga inköp du gjort!
Kram Kerstin

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Dette så veldig koselig ut, med utflukt til Danmark. Så trivelig å møte andre quiltere, og alltid kjekt å få shoppe litt nye stoffer. :-)

Svarta Malin sa...

Förstår att du köpte det mönstret! Täcket var så snyggt!