tisdag 11 oktober 2011

Muggmattor

På en av listorna jag är med på hade vi en ST (Sy tillsammans) där vi skulle sy Mug Rugs=Muggmattor och så här blev mina. Egentligen tog aktiviteten slut i söndags men mina blev inte färdiga förrän igår, hade strul med frihandskviltningen, där tråden gick sönder stup i kvarten, men skam den som ger sig.

 Kram Catarina

11 kommentarer:

evaj sa...

Jätte fina Catarina!!Kramar

Gunilla sa...

Fina! kram

Christina sa...

Ååå, så snygga! Kram

Veronica sa...

Jättesnygga!! kram Veronica

Annika sa...

Jättefina muggmattor - och visst är de roliga att sy. Kram Annika

Eva sa...

Jättefina muggmattor.
Kram Eva

Birgitta i Gävle sa...

Jättefina muggmattor

Bibbi sa...

Ideér till muggmattor finns det visst hur många som helst!! Fina blev dina!!
Kram
Bibbi

Maja sa...

Hej!
Måste börja med att kommentera dina fina muggmattor.
Jag gillar när man som du har gjort de där extra remsorna vid sidan om. Läckert!!!
Jag håller med dig om att kvilttråden du nämner gärna går av. Man får nog ha en väldigt lös trådspänning på övertråden om man ska använda den. Jag använder Mettler No.40 poly sheen 100% polyester, Robison-Anton poly eller Sulky 40. Ska försöka att sätta in bild på dom i dagens blogg. Kul med lite frågor om hur jag gör!
Kram

Marianne sa...

Fina är Dina muggmattor.

June sa...

Muggmattorna är skitsnygga!! När jag quiltade mitt överkast med frihandsquiltning så gick tråden av hela tiden. Jättejobbigt! Jag provade allt, sänkte trådspänningen från 4.6 till 1.8, drog en nylontråd genom där tråden löper, gjorde rent undertrådshylsan och till och med dammsög till slut.. Inget hjälpte... Till slut bytte jag nål. DÅ började det fungera problemfritt. =) Det var ju det jag skulle ha gjort från början men det verkade för lätt.. =)