lördag 10 september 2011

Quilt Rally

Igår och idag har jag varit på Quilt Rally, aktiviteten började förra fredagen och håller på t o m imorgon. Jag började att besöka Skärmstugan, här i Helsingborg, en affär som var helt ny för mig. Hade en väninna från Stockholm med mig och hennes syster (som bor utanför Hbg). Dessa två kvinnor hade aldrig besökt en kviltaffär och min väninna blev väldigt sugen på tygerna när hon såg utbudet. Det jag köpte hos Skärmstugan var det här, några Fat Qarters och 1 m Steam-a-seam.


Idag på förmiddagen åkte jag iväg till Förslöv och Butiken Annalunda. Där köpte jag ett par tyger, vitt-på-vitt, några Fat Qarters, 1 m av ett Kaffe Fasett-tyg, ett mönster och så 2 olika sorters dukvadd.


Sen styrde jag bilen söderut igen och till Quilt Passion i Mörarp. Där blev det ½ m av 3 st 100:- tyg, ½  m av ett grönt Fushiontyg, ett tyg med hjärtan på, Marti Michellmallar Mini-Dresden-plateset. Där fick jag även min quiltgåva, som syns uppe till höger på nedanstående bild.En mycket trevlig aktiviet och trevliga bekantskaper.

Kram Catarina

10 kommentarer:

Eva sa...

Många fina tyger mm du har fått tag i.
Mönstret på den lilla plånboken köpte jag också i en av butikerna.
KRam Eva

Gunilla sa...

Fina tyger Du handlat och vilken generös present från Åsa! kram

evaj sa...

Du har fått tag på många fina tyger ,,ser dessutom du köpt M Michells corner trimmer,en billig och bra mall du har mycket användning av!!Lycka till med dina inköp!!Kram

Gudrun sa...

Vilka härliga inköp och presenter. Nu är du inte sysslolös i höst:-))
Kram Gudrun

Gunilla Normelli sa...

Så trevligt du har haft det och härliga tyger ser jag. Det blir spännande att se vad du gör av dem. Kram Gunilla I Täby

Veronica sa...

Tack för titten av dina härliga inköp. kram Veronica

Carmen sa...

Åh vad synd att vi missade varandra idag! Jag var också hos både Annalunda och Quiltpassion idag. Vi startade med att köra till Quilthjärtat som ligger utanför Perstorp, sedan Annalunda och sist Quiltpassion. Quiltpassion var vår fjärde butik på rallyt för vi hade redan varit hos @Veronica i veckan. Det var fina tyger du köpt, hoppas att din symaskin är snäll mot dig så att du kan använda den.
Kram

Ullis sa...

Så mycket fint du har hittat på Quiltrallyt! Kramar Ullis

Kerstin sa...

Härliga tyger du köpt på ditt rally!
Skall bli kul att se vad det blir av dom.
Och vilken härlig gåva du fick.
Kram Kerstin

elis abet sa...

Oho, vad kul det låter. Ni är lyckligt lottade i Skåne. Mycket mer butiker, än vad vi har. Fina tyger också. HÄrligt tycker Elisabet i Järfälla