onsdag 18 maj 2011

Flytten är klar

Igår kom flyttfirman och lastade våra saker i Täby och vid lunch var de klara för att åka vidare till Helsingborg. Kl 9 idag kom de och vid lunchdax var flyttgubbarna färdiga med inflyttningen av vårt bohag. Möblerna kom på plats, så nu återstår "bara" 100 kartonger som ska tömmas. Som väl är är de staplade i vårt inglasade uterum så man slipper snubbla över dem inomhus. Men när man nu ska packar upp visar det ju sig att just den kartongen man vill ha tag på står längst ner på en stapel av 3 eller 4 st.

När man flyttar till ett nytt ställe vet man inte riktigt var man ska lägga sina saker och vi måste också köpa mer förvaringsutrymmen i form av gardeober.

Kram Catarina

6 kommentarer:

Annika sa...

Hej Catarina,
Välkommen till Skåne, hoppas ni kommer att trivas här nere i "södern". Kram Annika

Kerstin sa...

Välkommen till Skåne! Här finns det många quiltaffärer, men det vet du säkert redan!
Och betr de där problemen med att få tag i rätt kartong o dyl vid flytt är mig välbekant...
Kram, Kerstin i Höör

Gunilla sa...

Skönt att allt gått bra så här långt!

Brita - QuiltTopMaker sa...

Lycka till i nya bostaden! Se till att packa upp symaskin & tyger först! ;-)

Carmen sa...

Välkommen till Skåne Catarina! Hoppas vi ses någon dag. Nu vet du i alla fall vad du ska sysselsätta dig med en tid framöver med så många flyttlådor. Jag avundas dig inte, det kan vara ganska jobbigt innan allt hittat sin plats.
Kram

Birgitta sa...

Lycka till med er nya bostad.
Hm, det där med kartonger känns välbekant. Jag har fortfarande många stående i väntan på renoveringen. Ingen idé packa upp för att snart packa ner allt igen. Förra veckan behövde jag hundens pärm, för vaccineringskort mm. Den pärmen fanns iden absolut sista kartongen jag kunde leta i, inne i lägenheten. Längst ner i det inre hörnet av rummet, bakom en himla massa kartonger.